Dit ben ik..

Mijn naam is Jeltje, ik ben getrouwd en mama van Daniël en Feline.

Inmiddels 37 jaar en ik werk parttime bij één van de grootste banken van ons land.

Daarnaast ben ik in 2020 begonnen met de nagelstudio, ik had steeds meer behoefte aan iets zonder computers en nagels vond ik altijd al superleuk! Dus daar ben ik flink mee aan de slag gegaan en ik heb eind 2020, ondanks alle obstakels gedurende het jaar, de allround opleiding nagelstyliste afgerond.

Op dit moment doe ik de nagels in mijn woonkamer, dat is altijd een gezellige boel want de kinderen lopen soms in en uit ;-) maar ik zou in de toekomst graag willen uitbreiden, dat is dan ook zeker één van mijn doelen!

Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis up to date houd zodat ik jullie altijd van mooie en gezonde nagels kan voorzien.

 

Waarom vegan producten?

Eind 2019 keek ik een documentaire over vegetariërs en veganisten, zelf was ik al een paar jaar geen vleeseter meer, maar dit zette toch mijn poging tot veganisme in gang. Dat slaagt niet altijd zo goed als ik graag zou willen maar, ik doe net als velen de dingen die ik redelijkerwijs kan doen. 

De nagelstudio runnen met alleen vegan gellak en glitters e.d. was eigenlijk een schot voor open doel, dat is namelijk helemaal niet moeilijk te vinden.

Dieren zouden nooit te lijden moeten hebben omdat wij er leuk uit willen zien.

Rating: 5 sterren
1 stem