Even omschakelen

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 20:22

Als je mij op social media volgt heb je waarschijnlijk ook gezien dat ik recent de overstap heb gemaakt naar Bio Sculpture.

 

Waarom? Nou, om meerdere redenen uiteraard maar de voornaamste is dat ik de nagels van zowel mijn klanten als mijzelf zo gezond en sterk mogelijk wil hebben/houden.

Met de producten die ik had ging dat niet naar mijn tevredenheid. Dus ik was al zoekende toen ik steeds meer Bio Sculpture voorbij zag komen bij collega nagelstylisten.

Na het bijwonen van een webinar over het bedrijf en de producten heb ik me aangemeld voor de meet&greet waarbij je het ook kan voelen, proberen en real life zíen! (Wil jij dit ook kijk dan even bij www.evogel.nl voor de aanstaande data)

En toen…. was ik om. Dit product past bij alles wat ik voor ogen heb.

 

Dus de training werd gepland en is gedaan, het examen volgt nog, daarvoor moet ik natuurlijk eerst heeeeel veeeel setjes maken om de techniek eigen te maken. (Leuk, leuk, leuk!!😬)

Daarnaast is er ook een complete verzorgingslijn, de zogenoemde Ethos producten, pure liefde voor je nagels! Er is voor elk type nagels wel een passende verzorging. De Ethos kan thuis gebruikt worden en als je ook een lekker kleurtje wilt kan je daarvoor een flesje nagellak uit de Gemini lijn bestellen.

(Dit kan bij mij besteld worden, je hoeft daarvoor geen nagelstyliste te zijn)

Maar dat is niet het enige wat Bio Sculpture te bieden heeft want ze gaan verder dan de nagel! Naast alle mooie lakken en verzorging voor de nagels is er ook een Spa lijn waarmee je dus je handen en voeten òòk zo lekker in de watten kunt leggen.

 

Dat alles is volledig vegan en dierproefvrij zoals ik dat wil en 98% allergievrij. Als je geen nagelstylist bent zal dat je misschien niet veel zeggen maar 98% allergievrij is echt suuuupergoed!

 

Wil jij ook het maximale uit je eigen nagels halen? Heb jij de verzorging van je handen en/of voeten hoog in het vaandel staan? Dan is Bio Sculpture hèt merk voor jou.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.